Džokoviča tēvs: Viņi vēlas pazemot Novaku. Viņš ir cietumā (16)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

ATP ranga līdera Novaka Džokoviča tēvs Srdjans Džokovičs skarbi kritizējis sava dēla neielaišanu Austrālijā un izteicies, ka viens no pēdējās desmitgades labākajiem tenisistiem tiek turēts ieslodzījumā.

Sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra "Australian Open" rīkotāji Džokovičam piemēroja Covid-19 protokola medicīnisko izņēmumu, lai serbs varētu piedalīties prestižajās sacensībās, bet Austrālijas robežsardze viņu neielaida valstī, konstatējot kļūdu vīzas pieteikumā. 

Džokovičs atrodas Melburnā un viņa advokāti cīnās par to, lai slavenais tenisists varētu piedalīties "Australian Open". 

Skarbs viedoklis par notiekošo Melburnā ir Džokoviča tēvam Srdjanam. 

"Novaks un viņa komanda iesniedza tādus pašus dokumentus kā 25 citi tenisisti, un viņiem nebija nekādu problēmu - tikai Novakam," "Daily Mail" citē Srdjanu Džokoviču. "Viņi vēlas pazemot Novaku. Viņi varēja paziņot: "Novak, nebrauc" un to pietiktu. Bet nē, viņi vēlas viņu pazemot. Viņš ne tikai tika aizturēts, viņš atrodas cietumā."

Tenisista tēvs apgalvo, ka Džokovičam atņemtas visas viņa mantas, tostarp maiņas drēbes, bet ir pieejams mobilais telefons. 

"Viņam nav kur mazgāties. Viņš ir cietumā. Mūsu lepnums ir šo idiotu gūsteknis. Visai pasaulei ir jāsadodas rokās kopā ar Serbiju. Par vārda brīvību, par rīcības brīvību," viņš sacīja. 

Šobrīd Džokovičs atrodas imigrantu izolatorā. Galīgais lēmums viņa lietā, par to vai varēs piedalīties 2022. gada pirmajā "Grand Slam" turnīrā, tiks paziņots pirmdien līdz pl. 10.00 pēc vietējā laika.

34 gadus vecais Džokovičs "Australian Open" triumfējis deviņas reizes.

"Australian Open" risināsies no 17. līdz 30. janvārim.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu