Gudļevskis pēc debijas SHL: Laukuma spēlētāji padarīja manu dzīvi vieglāku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Gudļevskis.
Kristers Gudļevskis. Foto: https://www.facebook.com/brynasif

Latvietim Kristeram Gudļevskim debijas mačā Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) bija viegli iejusties cīņas ritējumā, jo daudz darba paveica laukuma spēlētāji, vārtsargs atzina intervijā "Brynas IF" kluba pārstāvjiem.

"Brynas IF" ceturtdien uz sava ledus ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) uzveica vicelīderi "Lulea".

Gudļevskis atvairīja 23 no 24 metieniem jeb 95,83 procentus.

Pirmo ripu savos vārtos Gudļevskis Zviedrijas līgā ielaida tikai 47. minūtē mazākumā, kaut arī jau otrajā trešdaļā mājinieki nopelnīja piecus divu minūšu noraidījumus.

Pēc spēles latviešu vārtsargs sarunā ar komandas pārstāvjiem sacīja, ka spēlēt bija viegli, jo daudz palīdzēja komandas biedri.

"Sākums bija nervozs, bet vēlāk jau sāku justies arvien drošāk un labāk. Ļoti izbaudīju šo spēli, esmu priecīgs par to. Puiši manu dzīvi laukumā padarīja daudz vieglāku. Ārkārtīgi daudz man palīdzēja, īpaši skaitliskajā mazākumā. Tas ir ļoti svarīgi. Mazās lietiņas, kas veido kopējo ainu. Tas, ka pēc mača komanda mani atzina par labāko spēlētāju, ir patīkams bonuss," izteicās Gudļevskis.

Turnīra tabulā vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Vēkšes "Lakers" ar 51 punktu 30 dueļos ir sestā, Rodrigo Ābola pārstāvētā "Orebro" ar 45 punktiem 32 spēlēs ir devītā, bet Jēvles "Brynas IF" ar 43 punktiem 33 mačos pakāpusies uz desmito vietu 14 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā Vekšes "Lakers" finālā pieveica "Rogle" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu