Mairis Briedis nosauc summu, kuru par cīņu ir gatavs piedāvāt Džeikam Polam (13)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis sarunā ar "Intu Boxing" atklājis, ka slavenais "jūtūberis" Džeiks Pols par cīņu ar viņu nopelnītu visnotaļ lielu naudas summu.

Briedis jau aptuveni gadu cenšas uz cīņu izsaukt bēdīgi slaveno "jūtūberi" Džeiku Polu, tomēr latviešu boksera centienu "augstāko" punktu viņa fani piedzīvoja aizvadītajā nedēļā, kad viņš savā "Instagram" kontā publiskoja attēlus ar Džeikam Polam veltītu tetovējumu uz savas kājas.

Šāds latviešu boksera gājiens piesaistīja plašu uzmanību arī ārzemju medijos. Sarunā ar "Intu Boxing" Briedis nosauca arī potenciālo summu, kuru par cīņu ar viņu saņemtu Džeiks Pols.

Briedis atklāja, ka Pols par cīņu ar viņu saņemtu 10 miljonus ASV dolāru, bet, ja "jūtūberim" pasaules boksa pirmo krūzeru izdotos nokautēt, viņa bankas konts kļūtu par 20 miljoniem bagātāks.

"Es gribētu viņam piedāvāt īstu cīņu ar pasaules boksa čepionu. Es galdā liktu savu [IBF] čempiona jostu. Ko gan citu īsts cīkstonis var vēlēties? Nāc un mēģini man to atņemt. Tu tiksi arī pie 10 miljoniem ASV dolāru, 20 miljoniem, ja spēsi mani nokautēt," jaunāko Polu brāli uzrunāja Briedis.

Latviešu bokseris norādīja, ka viņam finansējumu šādai cīņai izdotos piesaistīt: "Aprunājos ar saviem un citiem sponsoriem. Viņi teica, ka tas ir iespējams. Sponsori uzskata, ka es varu šajā cīņā uzvarēt, tāpēc piekrita manam piedāvājumam," sacīja Briedis.

20 miljoni ASV dolāru būtu visnotaļ iespaidīgs piedāvājums, jo tiek ziņots, ka par aizvadīto dueli pret Taironu Vudliju Pols saņēma vien piecus miljonus ASV dolāru, bet "Forbes" vēsta, ka viņš pagājušajā gadā kopumā nopelnīja 45 miljonus ASV dolāru.

Lai gan Brieža nākamais duelis norisināsies pret austrālieti Džeiju Opetaiju, viņš sarunas gaitā atklāja, ka par britu Lorensu Okoliju, kurš par pašu Briedi nesen izteicās visai kritiski, nav aizmirsis un labprāt aizvadītu cīņu arī ar viņu.

13. janvārī Briedis nosvinēja savu 37. dzimšanas dienu. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu