Džošua par atteikšanos cīnīties ar Usiku: Neklausieties muļķībās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua (no kreisās) un Oleksandrs Usiks
Entonijs Džošua (no kreisās) un Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Britu smagsvars Entonijs Džošua noraidījis izskanējušās runas, ka varētu atteikties no revanša cīņas pret ukraini Oleksandru Usiku, ja viņam tiks piešķirta pienācīga kompensācija.

"The Telegraph" iepriekš vēstīja, ka Džošua piekritīs saņemt 15 miljonu britu mārciņu (17,9 miljoni eiro) kompensāciju, lai atteiktos no otrās cīņas pret līdz šim nepārspēto Usiku.

Šādu informāciju izplatīja arī citi mediji. 

Džošua pērn septembrī piekāpās Usikam, zaudējot pasaules čempiona jostas WBA, WBO, IBF un IBO versijās.

Ja Džošua atteiktos no revanša cīņas, Usikam pavērotos iespēja tikties ar prestižās WBC pasaules čempiona jostas glabātāju Taisonu Fjūriju no Lielbritānijas. 

"Redzēju pāris intervijas, kurās cilvēki runā manā vietā. Neko tādu neesmu teicis. No kurienes visa šī informācija? Dzirdēju, ka cilvēki izteikušies par to, ka Džošua piekritis 15 miljonu kompensācijai, lai atteiktos no revanša cīņas. Bet es nekādu līgumu neesmu parakstījis un neesmu tādu redzējis. Tāpēc neklausieties muļķībās. Ja kaut kas šādā ziņā attīstīsies, jūs to uzzināsiet no manis personīgi," Džošua sacīja "Youtube" kanālam "FightHype".

32 gadus vecais Džošua karjerā izcīnījis 24 uzvaras (22 nokauti) un piedzīvojis divus zaudējumus - pret Usiku un Meksikas bokseri Endiju Ruisu junioru.

Patlaban 33 gadus vecais Fjūrijs boksa ringā zaudējuma rūgtumu nav izjutis - 31 uzvara (22 nokauti) un viens neizšķirts pret amerikāni Deonteju Vailderu.

35 gadus vecais Usiks karjerā ir nepārspēts - 19 uzvaras (13 nokauti).

Jau vairāk nekā 20 gadus nav izdevies noskaidrot neapstrīdamu pasaules čempionu boksā supersmagsvaru kategorijā. Tas varētu izdoties, ja Usiks spēkotos pret WBC čempionu Fjūriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu