Gulbis pasaules rangā atkāpjas par 68 pozīcijām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā zaudējis 68 pozīcijas un tagad ieņem 265.vietu.

ATP ranga līderis joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, viņam seko krievs Daņiils Medvedevs, bet trešais ir vācietis Aleksandrs Zverevs.

Ceturtais joprojām rangā ir grieķis Stefans Cicips, piektajā vietā ir "Grand Slam" rekordists spānis Rafaels Nadals, uz sesto no septītās vietas pakāpies itālietis Mateo Beretīni , kurš apsteidzis krievu Andreju Rubļovu, kam seko norvēģis Kaspers Rūds, kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims un Janiks Siners no Itālijas.

Mārtiņš Podžus rangā pakāpies par četrām vietām uz 614.pozīciju, 1vienu vietu zaudējis Roberts Štrombahs (766.), par četrām vietām uz leju noslīdējis Kārlis Ozoliņš (1043.), sešas vietas zaudējis Artūrs Lazdiņš (dalīta 1633.vieta), bet septiņas vietas zemāk nekā iepriekšējā rangā ir Jānis Podžus (dalīta 1997.), tikmēr Mārtiņš Rocēns zaudējis četras vietas (dalīta 2072.).

Dubultspēļu rangā M.Podžus noslīdējis par piecām pozīcijām uz 530.vietu, četras vietas zaudējis Štrombahs (611.), bet Gulbim vienas vietas kāpums uz 791.pozīciju. Ozoliņš palicis 964.pozīciujā, J.Podžus pakāpies par divām vietām (1332.), arī Lazdiņš ticis divas pozīcijas augstāk (1419.). Tikmēr Rocēns rangā noslīdējis par sešām vietām (1671.), bet Daniels Linkuns-Morozovs zaudējis 341 pozīciju un noslīdējis uz dalītu 1897.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu