Vēl divi brāļu Dukuru konkurenti nedosies uz Pekinu Covid-19 dēļ (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijas skeletonisti Ņikita Tregubovs un Vladislavs Semojonovs nedosies uz Pekinas olimpiskajām spēlēm pozitīvu Covid-19 testu dēļ, pirmdien vēsta Krievijas mediji.

Pirms nedēļas treniņnometnē Tregubovs saņēma divus pozitīvus Covid-19 testus, taču vēl pastāvēja varbūtība, ka viņš laikus saņems arī negatīvus rezultātus, saglabājot iespēju startēt olimpiskajās spēlēs.

Pirmdien Tregubovs vietnē "Instagram" paziņoja, ka saņēmis pozitīvu PĶR testu un nedosies uz Pekinu. Tāpat pozitīvs PĶR tests bija arī Semjonovam.

Krievijas Bobsleja federācija paziņoja, ka abu saslimušo skeletonistu vietā olimpiskajās spēlēs startēs Jevgeņijs Rukosujevs un Daņiils Romanovs.

Krievijas bobslejisti un skeletonisti uz Pekinu dosies 31. janvāra vakarā.

Tregubovs aizvadītajā sezonā no Krievijas skeletonistiem bija visaugstāk kopvērtējumā, izcīnot ceturto vietu, bet piektais bija Semjonovs. No ceturtās līdz septītajai vietai kopvērtējuma tabula bija ļoti blīva, tāpēc Aleksandram Tretjakovam ar divām uzvarām neizdevās pakāpties augstāk par septīto pozīciju, jo posmā Siguldā viņš nestartēja.

Covid-19 skāris arī Vācijas komandu un Akselu Jungku, kurš kopvērtējumā bija otrais aiz latvieša Martina Dukura.

Pekinas olimpiskās spēles norisināsies no 4. līdz 20. februārim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu