Video ⟩ Merzļikins tiek nomainīts 12 vārtu spēlē (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins savos vārtos ielaida septiņas ripas un tika nomainīts, bet viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" piedzīvoja sakāvi Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Blue Jackets" naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika savā laukumā ar 4:8 kapitulēja Floridas "Panthers" hokejistiem.

Merzļikins nospēlēja divas trešdaļas, tiekot galā ar 18 no 25 pretinieku metieniem. Viņa atvairīto metienu procents bija 72.

Trešajā trešdaļā Kolumbusas vārtos stājās soms Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 14 no 15 metieniem jeb 93,3%.

Merzļikins pirmo reizi tika pārspēts jau 32. sekundē, kad precīzi meta Meisons Marčments. Pirmajā periodā Latvijas vārtsarga vārtos vēl divas ripas iemeta Sems Reinhārts un Aleksandrs Barkovs. 

Visā spēlē Reinhārts atzīmējās ar "hat-trick" un vienu rezultatīvu piespēli, bet Marčments ar guva divus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles partneriem. Viņš tika nosaukts par mača spožāko zvaigzni. 

"Blue Jackets" rindās divus vārtus guva Patriks Laine, pa reizei precīzi meta Emils Bemstroms un Gustavs Nīkvists.

Arī abu komandu iepriekšējā tikšanās reizē 15. janvārī Merzļikins tika nomainīts. Toreiz viņš savos vārtos ielaida četras ripas, atvairot 73,3% metienu. "Blue Jackets" viesos Floridā cieta sakāvi ar 2:9. 

Nākamo spēli Kolumbusa aizvadīs 9. februārī, kad izbraukumā tiksies ar Vašingtonas "Capitals". Arī pēc tam četras spēles pēc kārtas "Blue Jackets" aizvadīs viesos. 

Ar 43 spēlēs izcīnītām 20 uzvarām un iekrātu 41 punktu "Blue Jackets" turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā ierindojas 10. pozīcijā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu