"YouTube" zvaigzne Džeiks Pols netieši atbild Mairim Briedim (14)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis un Džeiks Pols
Mairis Briedis un Džeiks Pols Foto: Reuters//AFP/Scanpix

ASV populārais "jūtūberis" Džeiks Pols licis noprast, ka pasaules čempions boksā Mairis Briedis viņam nav interesants pretinieks, jo Latvijas bokserim nav pietiekami atpazīstams vārds.

Briedis sociālajos tīklos visādos veidos uz cīņu izaicinājis Polu, kurš līdz šim nav reaģējis uz Latvijas boksera centieniem pievērst sev uzmanību.

Pols intervijā "YouTube" kanālā "MMAFightingonSBN" licis noprast, ka viņš nenojauš, kas ir Mairis Briedis.

"Nav bokseru, kuru vārds būtu pietiekami liels, lai izveidotu interesantu pasākumu, kuri būtu man pietuvinātā svara kategorijā un ar līdzīgu pieredzi," sacīja Pols, kurš ir aptuveni Brieža augumā un svara kategorijā.

"Ienesīga būtu vienīgi cīņa par pasaules čempiona titulu, taču es pat nenojaušu, kurš ir čempions "cruiserweight" kategorijā," norādīja "jūtūberis".

Brieža īpašumā ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona josta svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem ("cruiserweight").

Pols intervijā norādīja, ka viņš zina, ka boksa zvaigznei meksikānim Saulam "Kanelo" Alvaresam ir paredzēta cīņa par WBC "cruiserweight" pasaules čempiona jostu pret "kaut kādu" bokseri.

Kongo Demokrātiskās Republikas bokseris Ilunga Makabu pagājušajā nedēļas nogalē aizstāvēja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, paužot gatavību stāties pretī Pola pieminētajai boksa zvaigznei Kanelo.

Pols gan atzīst, ka stāties pretī kādam no pasaules čempioniem šobrīd nebūtu pareizais solis. "Tas nav saprātīgi. Es gatavojos savai sestajai cīņai, taču šie puiši ir pasaules čempioni."

"Jūtūberis" piebilda, ka viņam interesants pretinieks būtu meksikānis Hulio Cēzars Čavess juniors, kura kontā ir 53 uzvaras, seši zaudējumi un viens neizšķirts. Viņš ir bijušais WBC pasaules čempions "middleweight" svara kategorijā (līdz 73 kg).

Pols aizvadījis piecas cīņas profesionālā boksā, trīs no tām 2021. gadā. Par pērn trim ringā izcīnītajām uzvarām "jūtūberis" nopelnījis aptuveni 40 miljonus ASV dolāru (apmēram 35 miljoni eiro), liecina "Forbes" aplēses.

Pols aptuveni vēl piecus miljonus ASV dolāru pērn nopelnījis ar saturu "YouTube" kanālā.

"Forbes" aplēses liecina, ka Pols ar 45 miljonu dolāru peļņu varētu būt starp Top 20 pelnošākajiem sportistiem 2021. gadā.

2021. gadā gūtās peļņas ziņā Pols varētu apsteigt pasaulslaveno Meksikas bokseri Saulu "Kanelo" Alvaresu (34 miljoni) un serbu tenisistu Novaku Džokoviču (34,5 miljoni).

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu