"Mavericks" cer, ka Porziņģis laukumā atgriezīsies nākamajā spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Domants Sabonis un Kristaps Porziņģis
Domants Sabonis un Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" pārstāvji pauduši cerību, ka Kristaps Porziņģis varētu piedalīties nākamajā spēlē, vēstīts kluba mājaslapā.

Porziņģis pagājušajā nedēļā priekšlaicīgi noslēdza maču pret Indiānas "Pacers", jo viņam labajā ceļgalā parādījās sāpes.

Latvijas basketbolists traumas dēļ izlaida nākamo spēli pret Orlando "Magic", taču jau drīzumā liepājnieks varētu būt atpakaļ ierindā.

"Mavericks" cer, ka Porziņģis spēlēs nākamajā mačā, kad "Mavericks" naktī uz ceturtdienu (plkst. 3:30 pēc Latvijas laika) savā laukumā tiksies ar Oklahomasitijas "Thunder".

"Viņš turpina saņemt aprūpi. Cerams, ka viņš ātri atlabs un mēs drīz viņu redzēsim atpakaļ laukumā," sacīja "Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids.

"Mavericks" šosezon izcīnījusi 29 uzvaras un piedzīvojusi 22 zaudējumus, kas patlaban dod sesto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

26 gadus vecais Porziņģis šosezon 34 mačos vidēji guvis 19,2 punktus, izcīnījis 7,7 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,7 metienus.

"Mavericks" ziņo, ka Timam Hārdevejam junioram veikta veiksmīga operācija kreisajai pēdai. Atlabšanas laiks netiek precīzi prognozēts, taču, visticamāk, viņš laukumā neatgriezīsies līdz pat regulārā čempionāta beigām.

Hārdevejs juniors šosezon 42 spēlēs vidēji guvis 14,2 punktus, kas ir cetrutais labākais rādītājs "Mavericks" komandā pēc Lukas Dončiča (25,6), Porziņģa (19,2) un Džeilena Bransona (15,7).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu