Rīgas "Dinamo" komandai KHL sezona noslēgusies (11)

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo".
Rīgas "Dinamo". Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" šī sezona ir noslēgusies, liecina portāla TVNET rīcībā esošā informācija.

10. februārī paredzēta KHL Direktoru padomes sēde, kurā plānots pieņemt lēmumu regulāro čempionātu neturpināt. 

Pastāv iespēja, ka pēc Pekinas olimpiskajām spēlēm, kuras noslēgsies 20. februārī, KHL komandas vēl gan aizvadīs trīs mačus, pēc kuriem tiks aprēķināts koeficients, kādā secībā vienības ierindosies turnīra tabulā, lai sezonu katras konferences spēcīgākās astoņas vienības turpinātu Gagarina kausa izcīņā. 

Otrs variants paredz, ka pēc Olimpiādes sezona KHL turpināsies uzreiz ar izslēgšanas spēlēm. Komandu sadalījums Rietumu un Austrumu konferencē tiks noteikts pēc 45 nospēlētām spēlēm. Tikai Rīgas "Dinamo" aizvadījusi 45 mačus, bet lielākā daļa komandu nospēlējušas 47, 48 spēles vai vairāk. 

Vēl dzirdēta versija, ka sezona vairs netiks turpināta un Gagarina kauss netiks izcīnīts, tiesa, tas ir mazāk ticamais variants. 

Ņemot vērā augstāk minēto, Rīgas "Dinamo" 2021./2022. gada sezona faktiski ir noslēgusies. To portālam TVNET apstiprināja arī viens no komandas hokejistiem. 

Šī informācija saskan arī ar pirmdien izskanējušo vēsti - Rīgas "Dinamo" pēc abpusējas vienošanās pārtrauca līgumsaistības ar slovāku vārtsargu Jūliusu Hudāčeku, kurš sezonu turpinās Čehijas vienībā Prāgas "Sparta".

Covid-19 drošības apsvērumu dēļ KHL vadība regulāro čempionātu apturēja no 15. janvāra. 

Ar 45 spēlēs iekrātiem 37 punktiem Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ierindojas pēdējā, 12. pozīcijā. 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu