Kaspars Daugaviņš: Braucam cīnīties par medaļām (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Pieredzējušais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš sarunā ar Latvijas Televīziju (LTV) izteicās, ka valstsvienība uz Pekinas olimpiskajām spēlēm dodas cīnīties par medaļām.

Latvijas hokeja izlase trešdien no lidostas Rīga devās ceļā uz Pekinu.

"Mēs ceram uz to, ka būsim melnais zirdziņš un pārspēsim stiprās komandas. Brauksim cīnīties par medaļām," teica Daugaviņš. "Gaidām, kad būsim tur un sāksies svētki."

Covid-19 dēļ Latvijas izlases sastāvā notika nelielas izmaiņas. Pozitīvas analīzes tika konstatētas aizsargiem Kārlim Čukstem un Artūram Kuldam. Līdz ar to Latvijas olimpiskajā izlases sastāvā galvenais treneris Harijs Vītoliņš iekļāva aizsargus Robertu Mamčicu un Nauri Sējēju.

"Esam izcīnījuši tiesības spēlēt Olimpiādē. Mēs nebraucam vienkārši piedalīties. Mēs piedalāmies cīņā par medaļām," LTV sacīja Lauris Dārziņš, kuram šīs kā sportistam būs pēdējās olimpiskās spēles.

Dārziņš būs Latvijas delegācijas karognesējs olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

Uz olimpiskajām spēlēm pāris dienas vēlāk dosies vārtsargs Jānis Kalniņš un Mamčics.

Latvijas izlasei pirms olimpiskā turnīra Pekinā paredzētas divas pārbaudes spēles. 5. februārī jātiekas ar Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) komandu un 7. februārī ar Dānijas izlasi. 

Tiesa, Krievijas sporta mediji iepriekš vēstīja, ka par Latvijas - Krievijas spēli skaidrība būs vēlāk, bet Dānijas izlasē pēc ierašanās Ķīnas galvaspilsētā konstatēts Covid-19 uzliesmojums

 

Pekinas olimpiskās spēles notiks no 4. līdz 20. februārim.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu