Bērziņam 13 punkti uzvarētā ULEB Eirokausa spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Bērziņš
Kaspars Bērziņš Foto: Facebook: @bclietkabelis

Latvijas basketbolists Kaspars Bērziņš trešdien Panevēžā guva 13 punktus ULEB Eirokausa spēlē, viņa pārstāvētajai komandai svinot uzvaru.

Bērziņa pārstāvētā Panevēžas "Lietkabelis" mājās ar 74:57 (21:11, 16:21, 23:11, 14:14) pārspēja Trento "Dolomiti Energia".

Bērziņš spēlēja 19 minūtes un 39 sekundes, grozā raidot divus no četriem divpunktu un trīs no pieciem trīspunktu metieniem. Latvijas spēlētājs arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Rezultatīvākais Lietuvas kluba rindās ar 21 punktu un piecām atlēkušajām bumbām bija Ģedimins Oreliks, bet 17 punktus pievienoja Dovids Giedraitis.

Viesiem 15 punkti un desmit atlēkušās bumbas Džonatana Viljamsa kontā.

Mārtiņš Meiers guva sešus punktus, un viņa pārstāvētā Vroclavas "Šlask" savā laukumā ar 80:67 (26:11, 16:21, 17:18, 21:17) pārspēja Ankaras "Turk Telekom" komandu.

Meiers spēlēja 17 minūtes un 28 sekundes, grozā raidot divus no četriem divpunktu un divus no četriem soda metieniem. Latvijas spēlētājs arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja un vienreiz pārķēra bumbu.

Rezultatīvākais kluba rindās ar 20 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Treviss Traiss.

Viesiem 17 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Entonija Klemonsa kontā.

Vēl trešdien Kriša Helmaņa pārstāvētā Badalonas "Joventut" tiekas ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Belgradas "Partizan".

Eirokausā piedalās 20 komandas, kuras sadalītas divās grupās, kurās komandas aizvadīs divas spēles ar katru vienību. Pēc 18 aizvadītām spēlēm astoņas labākās komandas no katras grupas kvalificēsies izslēgšanas turnīram.

Pagājušajā sezonā čempiontitulu izcīnīja "Monaco" vienība, divās spēlēs pārspējot Kazaņas "Unics" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu