Jaukto pāru kērlinga turnīrā Itālija turpina bez zaudējumiem (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pekinas olimpiskajās spēlēs kērlinga jaukto pāru sacensībās piektdien pie divām uzvarām tika Itālijas komanda, kas ar četriem panākumiem nostiprinājusies pirmajā pozīcijā.

Itālijas komanda dienas pirmajā mačā ar 11:8 pieveica 2018.gada olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvējus no Norvēģijas, bet otrajā spēlē ar 10:2 sagrāva Čehijas komandu.

Itālija pēc četrām spēlēm ar četriem mačiem ieņem pirmo vietu priekšsacīkstēs, bet otrā ar trim panākumiem ir iepriekšējās Olimpiādes uzvarētāja Kanāda, kas šodien ar 7:5 pārspēja Šveici un ar 8:6 pieveica Ķīnu.

Citās piektdienas spēlēs Zviedrijas komanda ar 7:6 uzvarēja Austrāliju un ar 7:8 piekāpās ASV, savukārt Lielbritānija tika pie grūtas uzvaras pret Austrāliju ar 9:8.

Apakšgrupas trešajā vietā ar trim uzvarām četrās spēlēs ir Lielbritānija, ceturtā ar trīs uzvarām piecās spēlēs ir Zviedrijas komanda, bet piekto vietu ar divām uzvarām četrās spēlēs dala Ķīna, Čehija un ASV.

Astoto pozīciju ar vienu panākumu četrās spēlēs dala Norvēģijas un Šveices kērlinga komandas, bet turnīra tabulu ar pieciem zaudējumiem piecos mačos noslēdz Austrālija.

Cīņu par medaļām turpinās četras labākās komandas.

Pekinas olimpiskās spēles notiks no 4. līdz 20.februārim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu