Džeriņš: Man bija diezgan smagi pēc karantīnas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja izlases uzbrucējam Andrim Džeriņam Pekinas olimpisko spēļu turnīra pirmajā mačā vajadzēja pāris maiņas, lai ieietu spēļu ritmā, sarunā ar aģentūru LETA teica hokejists.

Jau ziņots, ka Latvijas hokeja izlase ceturtdien Pekinas olimpisko spēļu turnīra pirmajā mačā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) piekāpās Zviedrijas valstsvienībai.

Džeriņš uzsvēra, ka tālejošus secinājumus par izlases spēli varēs izdarīt pēc tam, kad būs mazāk emociju un uzklausīta treneru analīze. Toties viņš izcēla grūto spēles sākumu, jo gatavošanos Pekinā ietekmēja pozitīvais Covid-19 tests lidostā veiktajās pārbaudēs.

"Man bija diezgan smagi pēc karantīnas un pagāja pāris maiņas, kamēr iegāju spēles ritmā. Katrā ziņā visiem puikām varu paskatīties acīs - viņi atdeva sevi visu, kas bija iekšā, un nevienam neko nevar pārmest," atzīmēja hokejists.

Džeriņš kopā ar Rodrigo Ābolu nevarēja kādu laiku piedalīties komandas treniņos un viņam bez ledus nodarbībām nācās iztikt vienu nedēļu.

"Jutos labi, ņemot vērā situāciju. Taču nevajadzētu meklēt kādus attaisnojumus. Turnīrs ir tikai sācies un jāgatavojas nākamajai spēlei," teica Džeriņš.

"Man jātestējas vairāk nekā pārējiem, taču esmu atpakaļ ar visiem kopā. Vairs nejūku prātā, viens pats istabā sēžot. Ir ar ko aprunāties un komunicēt klātienē," turpināja latviešu uzbrucējs.

Tāpat kā komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš, arī Džeriņš vēlējās izcelt komandas pašatdevi un cīņassparu.

"Pašās pēdējās sekundēs vēl bija iespēja panākt neizšķirtu un pēc tam pacīnīties uzvaru. Piestrādāsim katrs pie savas mentālās gatavības un būsim disciplinētāki, jo dažu noraidījumu bija par daudz. Lai gan šur tur varēja nosvilpt citādāk, savu spēli varam ietekmē tikai mēs paši," uzsvēra Džeriņš.

Latvijas izlase 11.februārī tiksies ar Somiju, bet 13.februārī aizvadīs cīņu ar Slovākiju.

Triju grupu uzvarētājas un labākās otrās vietas ieguvējas uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet pārējās astoņas komandas izslēgšanas spēlē noskaidros atlikušās ceturtdaļfināla dalībnieces.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu