Rīgas "Dinamo" aizsargs Čukste līdz sezonas beigām spēlēs Somijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Kārlis Čukste (nr. 2 sarkans)
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Kārlis Čukste (nr. 2 sarkans) Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" šīs sezonas modeļa aizsargs Kārlis Čukste karjeru turpinās Somijas čempionāta vienībā Lahti "Pelicans", ziņo klubs.

24 gadus vecais Čukste šosezon 34 KHL mačos izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī 39 soda minūtēm un lietderības koeficientu -3.

Šī Čukstem ir otrā sezona profesionālajā hokejā. Pagājušajā sezonā viņš spēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Sanhosē "Sharks" fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL) un ECHL čempionātā.

"Dinamo" 11. februārī paziņoja, ka lauž līgumu ar Čuksti un Miku Tumānovu. Šobrīd vienību jau atstājuši gandrīz visi hokejisti, jo KHL sezona ir beigusies priekšlaicīgi Covid-19 dēļ.

Tumānovs karjeru turpinās Somijas pēc spēka otrās līgas jeb "Mestis" klubā Rovaniemi "Roki", bet uzbrucējs Filips Buncis pievienojies Slovākijas virslīgas komandai "Nitra".

Iepriekš līgumu līdz sezonas beigām ar Rodrigo Ābola pārstāvēto Zviedrijas čempionāta klubu "Orebro" parakstīja Kristaps Zīle, bet neoficiāla informācija liecina, ka Oskars Cibuļskis sezonu noslēgs kopā ar vārtsargu Kristeru Gudļevski Jēvles "Brynas" rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu