Video Laines "hat-trick" palīdz Merzļikinam ar "Blue Jackets" izcīnīt uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Patriks Laine ceturtdien guva trīs vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, palīdzot Elvim Merzļikinam izcīnīt uzvaru Kolumbusas "Blue Jackets" komandas sastāvā.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 7:4 (3:2, 1:1, 3:1) pārspēja Čikāgas "Blackhawks", izcīnot ceturto uzvaru pēdējos piecos mačos.

Merzļikins sesto maču pēc kārtas devās laukumā "Blue Jackets" sākumsastāvā, atvairot 28 no 32 pretinieku metieniem (87,5%). 

Latvijas hokeja vārtsargs šosezon 32 mačos izcīnījis 18 uzvaras. Viņam šī ir trešā sezona NHL, un latvietis tuvojas 100 spēļu slieksnim (šobrīd aizvadīti 93 mači).

Astoto spēli pēc kārtas ar rezultativitāti izcēlās Somijas hokeja uzbrucējs Patriks Laine, kurš guva trīs vārtus. Pēdējo astoņu spēļu nogrieznī viņš guvis 10 vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles.

Laine devīto reizi NHL spēlēja karjerā izcēlās ar "hat-trick". Viņš šosezon 29 mačos guvis 16 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles.

Vēl uzvarētāju sastāvā ar 1+2 izcēlās kanādietis Būns Dženers, ar 1+1 atzīmējās krievs Jegors Činakovs un kanādietis Makss Domi, precīzs metiens arī dānim Oliveram Bjorkstrandam.

"Blue Jackets" ar 49 punktiem 48 mačos ieņem piekto vietu Metropolitēna divīzijā, no ceturtās pozīcijas īpašnieces Vašingtonas "Capitals" atpaliekot par 16 punktiem.

"Blackhawks" ar 43 punktiem 50 spēlēs atrodas septītajā pozīcijā Centrālajā divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu