Video ⟩ Latvijas futbolistes pārbaudes spēle zaudē Venecuēlai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Futbola federācija (LFF)

Latvijas nacionālā sieviešu futbola izlase sestdien pārbaudes spēlē zaudēja Venecuēlai.

Venecuēlas izlase Turcijā notiekošā pārbaudes turnīra spēlē uzvarēja ar rezultātu 3:0 (1:0).

Pirmos vārtus Venecuēlas labā spēles 33.minūtē guva Kimberlīna Kamposa, bet otrajā puslaikā precīza bija Gabriela Garsija un Barbara Sančesa.

Valstsvienības galvenais treneris Romāns Kvačovs sākumsastāvā salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli bija veicis divas izmaiņas – Nelles Treimanes un Artas Luīzes Lubiņas vietā laukumā devās Ieva Krasnova un Sofija Gergeležiu, informē Latvijas Futbola federācija.

Lai gan pretiniecēm bija pārsvars rezultātā, Latvijas izlase arī izveidoja vairākas labas vārtu gūšanas epizodes, kuras gan nespēja realizēt.

Jau vēstīts, ka trešdien Latvijas izlase ar trim debitantēm sastāvā Turcijas pilsētā Alanjā pārbaudes turnīra pirmajā mačā spēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) pret Bulgāriju.

Latvijas izlases sastāvā turnīrā ir vietējo klubu pārstāves, kā arī 12 futbolistes no klubiem Krievijā, Polijā, Itālijā, Grieķijā, Islandē, Austrijā un Šveicē.

Pārbaudes turnīrā Latvijas izlasei 22.februārī paredzēta spēle ar Lietuvu. Turnīrā kopumā piedalās sešas komandas, ieskaitot arī Uzbekistānu un Ukrainu. Katrai komandai paredzētas trīs spēles ar dažādiem pretiniekiem.

Pašreizējā pasaules izlašu rangā Venecuēla atrodas 52. vietā, Bulgārija atrodama 81. pozīcijā, Lietuva ieņem 102. vietu, bet Latvija rangā ir 112. pozīcijā.

Nākamās spēles 2023. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase aizvadīs aprīlī izbraukumā pret Luksemburgu un Austriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu