Ābolam rezultatīva piespēle; Zīle un Mamčics debitē Zviedrijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Twitter: @orebrohockey

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols otrdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Zviedrijas hokeja augstākajā līgā (SHL), kamēr aizsargi Kristaps Zīle un Roberts Mamčics piedzīvoja debijas šajās meistarsacīkstēs.

Ābola un Zīles pārstāvētā "Orebro" viesos ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:1) papildlaikā atzina Engelholmas "Rogle" pārākumu.

Ābols uz ledus pavadīja 17 minūtes un 58 sekundes kuru laikā četrreiz meta pa vārtiem, uzvarēja 23% iemetienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta, bet Zīle 16 minūtēs un 51 sekundē pielietoja piecus spēka paņēmienus, saņēma divu minūšu sodu un iekrāja pozitīvu lietderību +1.

Tikmēr Mamčica pārstāvētā "Linkoping" mājās ar 1:5 (0:4, 0:0, 1:1) piekāpās Vekšes "Lakers" komandai, kuras pieteikumā nebija vārtsarga Jāņa Kalniņa.

Mamčics spēlēja 18 minūtes un 11 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Savukārt Jēvles "Brynas" ar aizsargu Oskaru Cibuļski laukumā un vārtsargu Kristeru Gudļevski rezervē izbraukumā ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja "Malmo" hokejistiem.

Cibuļskis 13 minūtēs un piecās sekundēs trīsreiz meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Turnīra tabulā "Lakers" ar 66 punktiem 41 duelī ir piektā, pozīciju zemāk ar 64 punktiem 41 mačā ir "Orebro" un viena aiz otras ir arī nākamās divas latviešu vienības - "Brynas" 53 punkti 40 spēlēs dod desmito vietu, bet "Linkoping" ar 50 punktiem 41 cīņā ir 11. 14 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā Vekšes "Lakers" finālā pieveica "Rogle" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu