Video Briedis uz Okolija cīņu ierodas Super Mario kostīmā un tiek nodēvēts par klaunu (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas bokseris Mairis Briedis svētdien Londonā apmeklēja cīņu, tērpies videospēles Super Mario galvenā varoņa tērpā. 

Lielbritānijas bokseris Lorenss Okolijs svētdien pēc punktiem pārspēja poli Mihalu Češlaku, nosargājot sev piederošo Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu.

Cīņu vērot klātienē ieradās arī Briedis, kurš televīzijas pārraidē ekspertu diskusijā piedalījās, tērpies slavenā videospēles tēla Super Mario kostīmā.

Šī ir atsauce uz salīdzinoši nesenu Džeika Pola interviju, kurā "YouTube" zvaigzne beidzot komentēja latvieša centienus tikt pie cīņas ar viņu, kā arī Briedi netīšām nosauca par Mario, nevis Mairi.

Pēc cīņas Briedis arī piegāja pie Okolija un mēģināja pasniegt dueļa uzvarētājam maisiņu ar "McDonald's" produktiem. Lielbritānijas bokseris savulaik strādāja šajā ātrās ēdināšanas restorānā.

Okolijs pēc cīņas tika aicināts komentēt sava potenciāli nākamā pretinieka apģērba izvēli. Britu bokseris bija manāmā neizpratnē:

"Viņš izskatās pēc klauna. Un es viņam to pierādīšu."

Latvieša centienus tiekties pēc cīņas pret Džeiku Polu uzslavēja slavenais promotieris Edijs Hērns: "Viņš sociālajos medijos spēlē labu spēli ar Džeiku Polu, bet es ceru, ka viņš arī grib mums dot labākās cīņas divīzijā." 

Nākamo cīņu 37 gadus vecais Briedis aizvadīs šā gada pavasarī pret austrālieti Džeiju Opetaiju.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu