Bens Simonss muguras sāpju dēļ nevar iedankot

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" zvaigzne Bens Simonss muguras sāpju dēļ nav spējīgs pilnvērtīgi piedalīties treniņos, vēsta vairāki Ziemeļamerikas mediji.

Komandas apskatnieks Maiks Misanelli nācis klajā ar informāciju, ka vienības fotosesijas laikā basketbolistam tika lūgts ietriekt bumbu grozā no augšas, taču Austrālijā dzimušais sportists norādīja, ka muguras sāpju dēļ nav spējīgs to izpildīt.

Iepriekš Simonss pauda optimismu, ka viņš varētu atgriezties laukumā 11. martā spēlē pret savu bijušo komandu Filadelfijas "76ers".

"Tas nav nopietns savainojums. Taču muguras sāpes ir atkal atgriezušās, bet neuzskatu, ka savainojums ir nopietns," sarunā ar žurnālistiem izteicās "Nets" kluba treneris Stīvs Nešs. "Viņš nav spēlējis kopš jūnija. Iespējams, tāpēc šīs sāpes ir atgriezušās."

25 gadus vecais austrālietis kopš pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēm nav aizvadījis nevienu maču.

Šīs sezonas ietvaros NBA maiņu darījuma noslēdzošajā dienā Simonss tika iekļauts vērienīga darījumā, kā rezultātā viņš, Sets Karijs, Andrē Dramonds un divas pirmās kārtas izvēles savā īpašumā ieguva "Nets", savukārt pretējā virzienā - uz "76ers" devās Džeimss Hārdens un Pols Milseps.

Karjeras laikā Simonss vidēji spēlē izcēlies ar 15,9 punktiem, 8,1 atlēkušo bumbu un 7,7 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu