Smirnovs gūst vārtus Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue (www.gshc.ch)

Šveices augstākās hokeja līgas (NL) regulārā čempionāta spēlē otrdien vārtus guva Latvijas uzbrucējs Deniss Smirnovs, palīdzot Ženēvas "Servette" viesos ar 5:1 (1:1, 2:0, 2:0) pieveikt "Ambri Piotta" komandu.

Smirnovs pirmā perioda izskaņā vairākumā panāca izlīdzinājumu 1:1.

Kopumā Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 14 minūtes un 14 sekundes, izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja trīs pretinieku raidījumus, zaudēja vienīgajā iemetienā un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Aizsargs Sandis Smons, kurš nesen pagarināja līgumu ar Ženēvas komandu līz nākamās sezonas izskaņai, šoreiz pieteikumā nebija.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Mika Indraša pārstāvētā "Biel-Bienne" viesos ar 5:2 (5:1, 0:1, 0:0) pieveica "Bern", kas spēlēja bez Kaspara Daugaviņa.

Indrašis laukumā bija 13 minūtes un 50 sekundes, izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, uzvarēja trijos no deviņiem iemetieniem, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Sagrāvi bez latviešu spēlētājiem ierindā piedzīvoja Langnavas "Tigers", kas viesos ar 2:8 (0:3, 1:4, 1:1) atzina "Lausanne" pārākumu, kuras sastāvā nebija Ronalda Ķēniņa.

Turnīra tabulā Mika Indraša "Biel-Bienne" ar 71 punktiem 44 mačos ieņem ceturto vietu, "Servette" ar 73 punktiem 46 spēlēs ir septītajā pozīcijām "Lausanne" ar 68 punktiem 44 spēlēs ieņem astoto vietu, "Bern" ar 59 punktiem 46 mačos ir desmitā, bet Langnavas "Tigers" ar 35 punktiem 46 mačos ir 12.vietā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu