Video ⟩ Tralmaks izceļas ar vārtu guvumu uzvarētā AHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: @providencebruins

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē un sekmēja Providensas "Bruins" komandas uzvaru.

"Bruins" hokejisti viesos ar rezultātu 5:1 (1:0, 1:1, 3:1) uzveica Springfīldas "Thunderbirds".

Tralmaks vārtus guva trešā perioda sestajā minūtē, kad pēc veiksmīgas izspēles panāca 3:1. Viņš šajā duelī vienreiz meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvijas hokejists šajā sezonā 33 spēlēs guvis desmit vārtus un atdevis desmit rezultatīvas piespēles, iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu +18.

Vēl no latviešiem sestdien laukumā devās aizsargs Kristiāns Rubīns, kura pārstāvētā Toronto "Marlies" pretinieku laukumā ar 2:4 (1:0, 1:1, 0:3) atzina Klīvlendas "Monsters" pārākumu.

Arī Rubīnam bija viens metiens pa vārtiem un divas soda minūtes, taču negatīva lietderība -1. Aizsargs šosezon 34 mačos guvis vienus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu