Foto "Wizards" galvenais treneris: Porziņģis ir unikāls

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vess Anselds juniors
Vess Anselds juniors Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Vess Anselds juniors atzinīgi vērtēja Kristapa Porziņģa debiju ASV galvaspilsētas vienībā.

"Biju patīkami pārsteigts par viņa kondīciju," žurnālistiem teica Anselds juniors. "Mums pirms spēles bija plāns, kā iesaistīsim viņu spēlē un Kristaps to uzņēma labi. Negribējām pārāk aizrauties ar minūšu ierobežojumu, bet plāns nostrādāja."

"Viņš ir daudz labāks metienu bloķētājs, nekā daudzi to apzinās. Viņam piemīt labas auguma dotības un izjūta, kad bloķēt. Mēs labi zinājām, ka viņš var pretinieku komandas spēlētāju nobloķēt nozīmīgā spēles brīdī," atzinīgi Porziņģa darbības aizsardzībā vērē vienības speciālists.

"Nav nekāds pārsteigums, ka viņu sauc par vienradzi. Viņš ir unikāls. Reti var atrast basketbolistus ar tādām individuālām prasmēm, kādas ir Kristapam," pauda Anselds juniors.

Kristaps Porziņģis šajā sezonā laukumā devies 35 spēlēs, kurās vidēji guvis 19,4 punktus, izcīnījis 7,6 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,7 pretinieku metienus.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 133:123 pārspēja Indiānas "Pacers".

Foto: Porziņģis debitē "Wizards" komandas sastāvā

Porziņģis nospēlēja tikai 21 minūti, taču guva 25 punktus (2p. 4/8, 3p. 3/4, soda metieni 8/10), kas bija rezultatīvākais sniegums "Wizards" sastāvā. Viņš izcīnīja arī piecas atlēkušās bumbas un bloķēja divus pretinieku metienus.

"Wizards" ar 29 uzvarām un 34 zaudējumiem ieņem 11. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu