Babkina spēlē no zvana līdz zvanam un iemet sešus tālmetienus

CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Babkina
Elīna Babkina Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Elīna Babkina trešdien Turcijas čempionāta spēlē Ankarā guva 20 punktus, taču viņu pārstāvētā Ankaras "Cankaya Universitesi" cieta zaudējumu pret sacensību līderi.

"Cankaya Universitesi" divu Ankaras vienību cīņā mājās ar 81:88 (23:24, 20:21, 28:23, 10:20) piekāpās līdervienībai "Ormanspor".

Babkina laukumā bija visas 40 minūtes, kuru laikā realizēja vienīgo divpunktu metienu un sešus no 12 tālmetieniem. Viņa arī pa divām reizēm rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja atlēkušo bumbu, reizi kļūdījās un noslēdza spēli ar efektivitātes koeficientu 17.

Rezultatīvākā mājinieču komandā ar 20 gūtajiem punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Aleksisa Prinsa.

"Ormanspor" rindās 26 punktus un 15 atlēkušās bumbas sakrāja Tiera Makauena.

Citā mačā Aijas Jurjānes pārstāvētā Ankaras "Botaš" ar 88:75 (27:21, 19:18, 25:18, 17:18) pārspēja Izmitas "Belediyespor".

Jurjāne spēlēja 18 minūtes un 16 sekundes un guva astoņus punktus.

Viņa realizēja divus no pieciem divpunktu metieniem un četrus no pieciem soda metieniem. Viņa arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz bloķēja pretinieces metienu, divreiz kļūdījās, nopelnīja vienu personisko piezīmi un noslēdza spēli ar efektivitātes koeficientu desmit.

Rezultatīvākā mājiniecēm ar 24 gūtajiem punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Jelena Dubljeviča.

Viešņu komandā 22 punktus, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Nira Fīldsa.

Turnīra tabulā Aijas Jurjānes pārstāvētās Ankaras "Botaš" ar bilanci 11-9 ieņem sesto vietu, Anetes Šteinbergas pārstāvētā Stambulas "Galatasaray" ar tādu pašu bilanci ir septītā, Ilzes Jākobsones Stambulas "Bešiktaš" ar deviņām uzvarām un 11 zaudējumiem ir astotā, bet Elīnas Babkinas pārstāvētā Ankaras "Cankaya Universitesi" ar septiņām uzvarām 21 spēlē - desmitā.

Turcijas čempionātā šosezon piedalās 14 komandas, no kurām četras pārstāv arī Latvijas spēlētājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu