Video ⟩ Merzļikins spēlē 38 minūtes sagrāvē; Girgensons atgriežas laukumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" vārtus sargāja 38 minūtes, taču viņam neizdevās glābt Kolumbusas vienību no neveiksmes, kamēr citā spēlē Zemgus Girgensons Bufalo "Sabres" rindās laukumā atgriezās pēc 18 spēļu izlaišanas.

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 2:7 (0:2, 1:2, 1:3) piedzīvoja sagrāvi pret Vašingtonas "Capitals".

Merzļikins sāka spēli no rezervistu soliņa, taču otrā perioda ievadā Jonasa Korpisalo sargātajos vārtos tika raidīta trešā ripa un viņš tika nomainīts.

Latvijas vārtsargs kopā uz ledus bija 38 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā tika galā ar 20 no 23 pretinieku metieniem, atvairot 87% metienu, kas tika raidīti pa viņa sargātajiem vārtiem.

Kolumbusas vienībā ar precīziem metieniem izcēlās Patriks Laine un Olivers Bjorkstrands, kamēr "Capitals" rindās divus vārtus guva Entonijs Manta, bet Aleksandrs Ovečkins sakrāja divus rezultativitātes punktus (1+1).

Citā spēlē Girgensona Bufalo "Sabres" izbraukumā ar rezultātu 1:6 (0:2, 0:2, 1:2) piekāpās Edmontonas "Oilers".

Girgensons uz ledus bija 13 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu pretinieku metienu un vienu reizi pazaudēja ripu, noslēdzot spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vienīgos vārtus "Sabres" labā guva Viktors Ūlofsons.

Uzvarētāju komandā Konors Makdeivids, Kailers Jamamoto un Taisons Barijs katrs guva vārtus un vienu reizi rezultatīvi piespēlēja.

Savukārt Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" viesu lomā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Sentluisas "Blues",

Bļugers laukumā bija 14 minūtes un 16 sekundes, no kurām četras minūtes un 37 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, vienu reizi pazaudēja ripu, divas reizes atņēma ripu pretiniekam, uzvarēja sešos no astoņiem iemetieniem un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Abus vārtus "Penguins" labā guva aizsargi Čeds Ruvedels un Maiks Matesons, bet uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Braiens Rasts.

Vēl Rūdolfa Balcera Sanhosē "Sharks" izbraukuma spēlē ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:2, 0:1) piedzīvoja "sauso" zaudējumu pret Losandželosas "Kings".

Balcers uz ledus pavadīja 12 minūtes septiņas sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa pretinieku vārtiem un pabeidza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Penguins" ar izcīnītiem 83 punktiem 62 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem piekto vietu, "Blue Jackets" ar 65 punktiem 62 spēlēs atrodas devītajā vietā, bet "Sabres" ar 48 punktiem 61 mačā ierindojas 14.pozīcijā, kamēr "Sharks" ar 60 punktiem 60 spēlēs Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem 13.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu