Babkinai liels spēles laiks Turcijas čempionāta mačā pret Jākobsones komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Babkina
Elīna Babkina Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas basketboliste Elīna Babkina pirmdien guva 12 punktus Turcijas čempionāta spēlē, sekmējot Ankaras "Cankaya Universitesi" komandas uzvaru.

Ankaras basketbolistes viesos ar rezultātu 82:79 (24:24, 16:16, 15:25, 27:14) uzvarēja Stambulas "Bešiktaš" vienību, kuras rindās Ilze Jākobsone guva trīs punktus.

Babkina spēlēja 38 minūtes un 48 sekundes, grozā raidot vienu no trīs divpunktu metieniem, trīs no deviņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem. Viņa arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva četras kļūdas, četrreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja deviņus efektivitātes koeficienta punktus.

Jākobsone 24 minūtēs un 35 sekundēs realizēja vienu no trīs divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem", bet netrāpīja abus izpildītos tālmetienus. Tāpat viņas kontā bija arī četras atlēkušās bumbas, divas kļūdas un trīs piezīmes.

Ar 34 punktiem rezultatīvākā uzvarētājām bija Aleksisa Prinsa.

Aijas Jurjānes pārstāvētā Ankaras "Botaš" ar 12 uzvarām 21 spēlē ieņem piekto vietu turnīra tabulā, Anetes Šteinbergas pārstāvētā Stambulas "Galatasaray" ar tādu pašu bilanci ir sestā, "Bešiktaš" ar deviņām uzvarām un 12 zaudējumiem ir septītā, bet "Cankaya Universitesi" ar astoņām uzvarām 22 spēlēs - astotā.

Turcijas čempionātā šosezon piedalās 14 komandas, no kurām četras pārstāv arī Latvijas spēlētājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu