Treneris Obradovičs pasmejas par žurnālista jautājumu par Kurucu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Žeļko Obradovičs
Žeļko Obradovičs Foto: SIPA/Scanpix

Rodionam Kurucam pēdējā laikā ir ierobežots spēles laiks Belgradas "Partizan" komandā. Latvietis nepiedalījās otrdienas vakarā notikušajā ULEB Eirokausa spēlē pret Vrcolavas "Slask". Pēc mača kāds žurnālists jautāja komandas galvenajam trenerim Žeļko Obradovičam, kāpēc malā palika Kurucs.

Kurucs iepriekšējā vasarā noslēdza divu gadu līgumu ar vienu no Eiropas slavenākajiem klubiem Belgradas "Partizan".

Universālajam Latvijas basketbolistam šī sezona nav izvērsusies pārāk veiksmīgi. Adrijas līgā cēsnieks vidēji spēlē izcēlies ar pieciem punktiem, izcīnījis 2,1 atlēkušo bumbu un atdevis divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt ULEB Eirokausā deviņos mačos Kurucs guvis 3,1 punktu un zem groziem izcīnījis 2,1 atlēkušo bumbu.

Otrdien "Partizan" ar rezultātu 93:71 guva panākumu pār latvieša centra spēlētāja Mārtiņa Meiera pārstāvēto Vroclavas "Slask".

Pēc spēles Obradovičam tika jautāts, kāds ir Kuruca nespēlēšanas iemesls. "Viņš nav šeit, jo tādu lēmumu pieņēmu es. Vienmēr pieņemu lēmumus, rūpējoties par basketbolistiem un domājot, kas ir labākais komandai," atzina pieredzējušais serbu speciālists. "Dievinu šādus jautājumus par vienu konkrētu spēlētāju, jo it kā pārējie 12 nebūtu svarīgi. Tas ir smieklīgi."

ULEB Eirokausā Belgradas "Partizan" ar 11 uzvarām 15 spēlēs ieņem otro vietu A grupā. Adrijas līgā Kuruca pārstāvētā komanda ar 19 panākumiem 22 mačos šobrīd ir līdere.

Kurucs karjeras laikā pārstāvējis tādas vienības kā Spānijas grandu "Barcelona" un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubus - Bruklinas "Nets", Hjūstonas "Rockets" un Milvoki "Bucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu