NHL atceļ krievu uzbrucēja Dadonova maiņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jevgēņijs Dadonovs
Jevgēņijs Dadonovs Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) trešdien atcēla darījumu, kurā Vegasas "Golden Knights" uz Anaheimas "Ducks" aizmainīja krievu uzbrucēju Jevgēņiju Dadonovu.

Dadonovs 2020. gada oktobrī ar Otavas "Senators" vienojās par trīs gadu līgumu, kuru laikā saņemtu 15 miljonus ASV dolāru (13,65 miljonu eiro), bet šīs sezonas sākumā tika aizmainīts uz "Golden Knights".

Vegasas komanda pirmdien maiņu darījumu pēdējā dienā 33 gadus veco uzbrucēju aizmainīja uz "Ducks", pretī saņemot aizsargu Džonu Mūru un potenciālo nākamā gada vai 2024. gada drafta otrās kārtas izvēli.

Tomēr NHL šo darījumu anulēja, jo Dadonova iepriekšējā līgumā bija minētas komandas uz kurām viņu nevar aizmainīt. "Golden Knights" šo faktu nemanīja.

"Vegasas "Golden Knights" atzīst NHL lēmumu, un ar prieku uzņems Dadonovu atpakaļ," teikts komandas paziņojumā.

Dadonovs šosezon 62 spēlēs guvis 15 vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles, ar Maksu Pačioretī un Čandleru Stīvensonu dalot trešā labākā snaipera godu komandā.

"Golden Knights" ar 72 punktiem 66 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Ducks" ar 65 punktiem atrodas 12. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu