Aģentūra: Boksera Usika mājā iegājuši krievu okupanti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Nepārspētais Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks pametis savu dzimteni, lai dotos gatavoties revanša cīņai ar britu smagsvaru Entoniju Džošua. Ukrainas ziņu aģentūra UNIAN vēsta, ka viņa mājā iegājuši krievu okupanti.

Šādi informāciju, atsaucoties uz Usika sievas Jekaterinas ierakstu sociālā saziņas vietnē, izplatījis arī baltkrievu medijs "Nexta".

"Nelieši, lai viņi padzīvo, drīz mēs viņus iznīcināsim," reaģējot uz šo ziņu, raksta Jekaterina Usika, kura jaunumus esot uzzinājusi no kaimiņiem. 

Usika māja ir netālu no Kijivas. Tiek ziņots, ka tās pagalmā atrodas militārā tehnika, tostarp tanki. 

"Padzīvojiet manā mājā! Jums ilgi vairs nav atlicis! Don, don, don," rakstīja Jekaterina Usika. 

Iepriekš boksera sieva sociālajos tīklos vēstīja, ka viņu māju Vorzelā apšaudījis Krievijas karaspēks.

Usiks bija atgriezies Ukrainā, lai aizstāvētu savu valsti pēc tam, kad 24. februārī Ukrainas teritorijā karadarbību sāka Krievija. Pagājušajā nedēļā viņš saņēma speciālu atļauju pamest Ukrainu, lai gatavotos cīņai ar Džošua. 

Usiks pērn septembrī uzveica Džošua, izcīnot supersmagsvaru divīzijas jostas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijās.

Pats Usiks šo lēmumu sociālajos tīklos pamatoja ar to, ka tādējādi viņš būs noderīgāks savai valstij.

35 gadus vecais Usiks karjerā ir nepārspēts - 19 uzvaras (13 nokauti).

Savukārt 32 gadus vecais Džošua izcīnījis 24 uzvaras un piedzīvojis divus zaudējumus - pret Usiku un Meksikas bokseri Endiju Ruisu junioru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu