Skrējējs Medveds sasniedz Latvijā trīspadsmito visu laiku labāko rezultātu 5000 metru skrējienā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Latvijas skrējējs Artūrs Niklāvs Medveds piektdien Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) sacensībās sasniedza Latvijā 13. visu laiku labāko rezultātu 5000 metru skrējienā, ziņo Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Piektdien sacensībās Fresno viņš par gandrīz minūti laboja savu personīgo rekordu, 5000 metrus veicot 14 minūtēs un 2,74 sekundēs. Šāds rezultāts viņam deva piekto vietu sacensībās un 13.pozīciju Latvijas labāko skrējēju sarakstā šajā distancē.

Pirms trim nedēļām viņš sasniedza daudzsološu rezultātu 10 000 metru skrējienā, finišēdams 29 minūtēs un 32,23 sekundēs.

Tāpat personīgo rekordu NCAA sacensībās laboja daudzcīņniece Kristīne Blaževiča, kura 100 metru barjersprintu veica 13,72 sekundēs.

Personīgos rekordus šajā nedēļas nogalē labojuši arī soļotāji Raivo Saulgriezis un Raivo Liniņš, kuri piedalījās sacensībās Čehijā. Saulgriezis 20 kilometrus veica vienā stundā 26 minūtēs un septiņās sekundes, kas deva 34.vietu, bet Liniņš uz pusi īsākā distancē finiša līniju sasniedza 46 minūtēs un 23 sekundes, ierindojoties 22.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu