Video NHL sezonas labākais snaiperis Metjūss atkārto 40 gadus senu "Maple Leafs" rekordu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ostons Metjūzs
Ostons Metjūzs Foto: Reuters/ScanPix

Ostons Metjūss pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem, palīdzot viņa pārstāvētajai Toronto "Maple Leafs" tikt pie piektās uzvaras pēc kārtas.

Toronto komanda viesu lomā ar rezultātu 6:2 (1:1, 3:1, 2:0) uzvarēja Tampabejas "Lightning".

Metjūss, kurš ir līgas labākais vārtu guvējs, "hat-trick" pievienoja arī vienu rezultatīvu piespēli. Viņš ir nonācis vienu vārtu attālumā, lai kļūtu par spēlētāju, kuram "Maple Leafs" rindās izdevies vienas sezonas laikā gūt visvairāk vārtus. Metjūss, gūstot 54 vārtus šosezon, jau ir atkārtojis Rika Veiva 1981./1982.gada sezonā sasniegto rekordu.

"Lightning" labā vārtus guva Ņikita Kučerovs un Jans Ruta.

Savukārt Kalgari "Flames" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:2, 2:0, 0:0) pārspēja Losandželosas "Kings", izcīnot panākumu pēc trīs zaudējumiem.

"Flames" uzvaru nodrošināja Džonijs Gudro, kurš guva divus vārtus, kamēr "Kings" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Adrians Kempe.

Jau ziņots, ka Elvis Merzļikins atvairīja 34 pretinieku metienus, viņa pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā pagarinājumā piedzīvojot neveiksmi pret Bostonas "Bruins" ar rezultātu 2:3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu