Rezultatīvajam Ābolam "play-off" noslēdzas Zviedrijas čempionāta ceturtdaļfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: https://twitter.com/orebrohockey

Latvijas hokejists Rodrigo Ābols piektdien Lūleo Zviedrijas hokeja augstākās līgas (SHL) ceturtdaļfināla mačā guva vārtus, kas panāca neizšķirtu, taču tas neglāba "Orebro" no zaudējuma otrajā pagarinājumā.

"Orebro" viesu lomā ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:0, 0:1) otrajā pagarinājumā piekāpās "Lulea", ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām piedzīvojot neveiksmi ar 1-4.

Ābols guva vārtus spēles 54.minūtē, kad vārtu priekšā tika pie atlēkušās ripas un raidīja to pretinieku vārtos.

Viņš laukumā bija 30 minūtes un 47 sekundes, kas bija lielākas spēles laiks komandā. Uz ledus pavadītajā laikā Ābols trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 66,67 % iemetienu un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kristaps Zīle šoreiz nebija "Orebro" komandas pieteikumā, bet uzvarētāju rindās spēlei nebija pieteikts Latvijas uzbrucējs Dans Ločmelis.

Ābols astoņos "play-off" mačos izcēlās ar 10 rezultativitātes punktiem - septiņi vārti un trīs piespēles. Lauvas tiesu punktu viņš sakrāja vienā astotdaļfināla mačā, izceļoties ar 4+2.

Savukārt regulārajā čempionātā 26 gadus vecais Ābols piedalījās 55 mačos un nopelnīja 44 rezultativitātes punktus (21+23).

Pagājušajā sezonā Vekšes "Lakers" finālā pieveica "Rogle" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu