Hokeja izlases treniņiem pievienojies OHL izslēgšanas spēļu MVP E.Kulda

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Kulda.
Edgars Kulda. Foto: https://www.facebook.com/hkzemgale

Latvijas izlases kandidātu pulku ceturtdien papildināja "Optibet" hokeja līgas (OHL) izslēgšanas maču vērtīgākais spēlētājs jeb MVP Edgars Kulda, kā arī vairāki citi ripas meistari, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Izlases treniņiem ceturtdien pievienojies Kulda, kā arī Miks Indrašis, Sandis Smons, Toms Andersons, Nauris Sējējs un vārtsargs Ēriks Vītols. Pagaidām slimības dēļ vēl ar komandu netrenējas Ronalds Ķēniņš.

Trešdien kandidātu pulku papildināja 19 gadus vecais "Zemgale"/ LLU komandas centra uzbrucējs Klāvs Veinbergs, kurš vakarā notikušajā pārbaudes spēlē pret U-18 izlasi guva divus vārtus.

Vīru valstsvienības treniņos vairs nepiedalās Kārlis Mežsargs, Ģirts Silkalns, Jānis Vizbelis un Roberts Baranovskis.

Pagājušajā nedēļā notikušajā pārbaudes mačā Latvijas izlases kandidāti uzvarēja ar 10:1.

Pirmdien Rīgā sākās Latvijas izlases oficiālā treniņnometne pirms pasaules čempionāta. Savukārt U-18 izlase gatavojas pasaules meistarsacīkstēm elites divīzijā.

Latvijas izlase pasaules meistarsacīkstēs B grupā Tamperē krustos nūjas ar Somiju, ASV, Čehiju, Zviedriju, Norvēģiju, Lielbritāniju un Austriju. A grupā Helsinkos spēlēs Kanāda, Vācija, Šveice, Slovākija, Dānija, Kazahstāna, Itālija un Francija.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Starptautiskā ledus hokeja federācija (IIHF) atstādināja no tās rīkotajām sacensībām visas Krievijas un Baltkrievijas izlases, kā arī klubus.

Krievijas un Baltkrievijas vietā spēlēs Francija un Austrija, kuras bija rangā visaugstāk esošās izlases no valstīm, kam nebija paredzēts spēlēs augstākajā divīzijā.

2022. gada pasaules čempionāts iecerēts no 13. līdz 29. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu