Vītoliņš paziņojis Latvijas izlases sastāvu pārbaudes spēlēm pret Franciju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlase
Latvijas hokeja izlase Foto: Latvijas Hokeja federācija

Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 23 hokejistu sastāvu, kas dosies uz 21. un 22. aprīļa pārbaudes spēlēm ar Francijas izlasi, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Abi mači plkst. 21.00 (pēc Latvijas laika) norisināsies Francijas pilsētā Epinālā.

Vītoliņš uz Epinālu līdzi ņems 3 vārtsargus, 8 aizsargus un 12 uzbrucējus.

Tikmēr Rīgā paliks un treniņus aizvadīs Rodrigo Ābols, Miks Indrašis, Ronalds Ķēniņš, Artūrs Kulda, Kārlis Čukste, Rihards Bukarts, Jānis Jaks, Kristaps Zīle, Renārs Krastenbergs, Andris Džeriņš.

Gatavošanās posma ietvaros Vītoliņa vadītā izlase kopumā aizvadīs sešas pārbaudes spēles - pa divām pret Franciju, Šveici un Kazahstānu. Pēc spēlēm ar Francijas izlasi Latvijas komanda 30. aprīlī un 1. maijā viesos aizvadīs mačus pret spēcīgo Šveici.

8. un 9. maijā Latvijas izlase "Arēna Rīga" cīnīsies ar Kazahstānu. Šie mači mūsu komandai būs pēdējie pirms došanās uz Tamperi. Biļetes uz šīm spēlēm var iegādāties šeit.

Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība uz pasaules čempionātu Somijā dosies 11. maijā. Divas dienas vēlāk sāksies turnīrs.

Latvijas izlase pasaules čempionātā spēkosies Tamperes apakšgrupā. Mūsu pretinieki būs mājiniece Somija, ASV, Čehija, Zviedrija, Norvēģija, Austrija un Lielbritānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu