Marejs maina lēmumu un spēlēs māla sezonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs mainījis savu lēmumu un spēlēs māla sezonā.

Pēc iepriekš veiktā paziņojuma, kurā Marejs teica, ka izlaidīs visu māla sezonu, viņam tika piešķirts rīkotāju speciālais ielūgums gaidāmajā Madrides "Masters 1000" turnīrā.

34 gadus vecais skots, kurš Floridā ar treneri Ivanu Lendlu aizvadīja treniņprocesu, plānojot savu 2022. gada sezonas grafiku, sākotnēji bija plānojis izlaist visus turnīrus uz māla seguma kortiem.

Taču viņš ir mainījis plānus un spēlēs Spānijas galvaspilsētas turnīrā, kas norisināsies no 26. aprīļa līdz 8. maijam.

Trīskārtējais "Grand Slam" čempions vēlas spēlēt turnīros jau pirms gaidāmās zālāja kortu sezonas. Viņš ir trenējies uz māla kortiem un jūtoties komfortabli.

Nav skaidri zināms, vai Marejs piedalīsies "French Open" turnīrā, kas sāksies 22. maijā un būs sportista pēdējais turnīrs pirms došanās uz Lielbritāniju, lai gatavotos zālāja kortiem.

Kādreizējais ranga pirmais numurs, kurš ir atguvies pēc karjeru apdraudošās gūžas operācijas, iepriekš februārī sacīja, ka māla korti pastiprināja savainojumu problēmas un gandrīz lika viņam izlaist pagājušā gada Vimbldonas turnīru.

Marejs pēdējos sešos turnīros, kuros piedalījies, ir izstājies otrajā kārtā, tostarp piedzīvojot zaudējumu mačā pret Daniilu Medvedevu pagājušā mēnesī notikušajā Maiami turnīrā.

Nesen viņš atsāka sadarbību ar Lendlu. Tā ir trešā reize, kad viņi strādā kopā, visus "Grand Slam" titulus iegūstot speciālista vadībā. Marejs, kurš pašlaik ATP rangā ieņem 83. vietu, trenera meklējumos bija kopš decembra, kad pārtrauca sadarbību ar Džeimiju Delgado.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu