Nepārspētais Fjūrijs vēlreiz apstiprina karjeras noslēgšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs vēlreiz sarunā ar Pīrsu Morganu "TalkTV" apstiprinājis, ka ir noslēdzis savu profesionāļa karjeru.

24. aprīlī viņš nosargāja prestižo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā. Sestajā raundā 94 000 skatītāju klātbūtnē Vemblija stadionā Londonā ar izcilu aperkotu nokautā aizsūtīja izaicinātāju Dilianu Vaitu.

Jau pirms šīs cīņas teica, ka tā viņam būs pēdējā karjerā.

"Tā ir taisnība, tikai un vienīgi - esmu beidzis karjeru. Esmu laimīgs, esmu vesels, man vēl ir smadzenes, es vēl varu runāt. Man ir sieva un seši bērni. Man ir simtiem jostu, man ir daudz naudas," viņš sacīja. 

"Bokss ir ļoti bīstams sporta veids, viens sitiens var būt liktenīgs. Esmu ļoti, ļoti priecīgs un neticami gandarīts par karjeras laikā sasniegto. Man pietiek ar visu, kas man ir," pauda nepārspētais britu bokseris. 

Profesionālajā ringā 33 gadus vecajam Fjūrijam aiz muguras ir 33 cīņas, no kurām 32 uzvaras un viens neizšķirts. 23 reizes viņš sāncensi pieveicis ar nokautu. Pārspēto bokseru sarakstā atrodami tādi vārdi kā Deontejs Vailders, Dereks Čisora, Vladimirs Kļičko un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu