Pagaidām nav skaidrības, vai Indraša trauma apdraud viņa dalību PČ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagaidām nav skaidrs, vai Šveicē gūtā rokas trauma apdraud Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Mika Indraša dalību Somijā gaidāmajā pasaules čempionātā, TVNET uzzināja sarunā ar spēlētāju.

31 gadu vecais Indrašis pagājušajā nedēļā piedalījās pirmajā no divām pārbaudes spēlēm pret Šveici, bet uz ledus pabija tikai pirmajā trešdaļā.

Kādā no spēles epizodēm viņš sadūrās ar pretinieku un pameta ledu. Otrā mača laikā Indrašis sēdējā tribīnēs, bet viņa labā roka bija ievietota fiksatorā.

Miks Indrašis (no kreisās), mazais Latvijas izlases līdzjutējs un Ronalds Ķēniņš.
Miks Indrašis (no kreisās), mazais Latvijas izlases līdzjutējs un Ronalds Ķēniņš. Foto: instagram.com

TVNET pirmdien sazinājās ar Indraši, kurš pauda, ka pagaidām traumas nopietnība nav izzināta. Medicīniskās pārbaudes gaidāmas otrdien, tāpēc šobrīd ir pāragri spriest par viņa iespējamo spēlēšanu vai nespēlēšanu pasaules čempionātā.

Šo informāciju apstiprināja arī Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Edgars Gaross, kurš aicināja pagaidīt līdz ārstu slēdzienam, lai izdarītu kādus secinājumus.

2022. gada pasaules čempionāts Somijā notiks no 13. līdz 29. maijam.

Latvijas izlase pasaules meistarsacīkstēs B grupā Tamperē tiksies ar Somiju, ASV, Čehiju, Zviedriju, Norvēģiju, Lielbritāniju un Austriju. A grupā Helsinkos spēlēs Kanāda, Vācija, Šveice, Slovākija, Dānija, Kazahstāna, Itālija un Francija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu