Kārlis Čukste nākamajā sezonā spēlēs Čehijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Čukste
Kārlis Čukste Foto: old.liiga.fi

Latvijas izlases aizsargs Kārlis Čukste nākamo sezonu aizvadīs Čehijas hokeja čempionāta uzvarētājas Tršinecas "Ocelārži" rindās, pirmdien savā tīmekļa vietnē paziņoja klubs.

24 gadus vecais aizsargs Čukste pievienosies komandai, kura uzvarējusi trijos no pēdējiem četriem Čehijas čempionātiem, 2019./2020.gada sezonā Covid-19 ierobežojumu dēļ sezonu līgai nepabeidzot.

"Uzskatu, ka esmu aizsargs, kurš spēlē abās laukuma pusēs. Nebaidos no smaga darba pie saviem vārtiem vai pretinieku metienu bloķēšanas, bet tajā pašā laikā uzskatu, ka esmu pietiekami radošs spēlētājs, lai palīdzētu komandai uzbrukumā," saka hokejists pēc vienošanās panākšanas.

Pagājušo sezonu Čukste uzsāka Rīgas "Dinamo" rindās Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kur 34 spēlēs tika pie divām rezultatīvām piespēlēm un 39 soda minūtēm.

Pēc tam viņš karjeru turpināja Somijas augstākās līgas klubā Lahti "Pelicans", 15 mačos pamatturnīrā nopelnot sešus (1+5) rezultativitātes punktus un trijās izslēgšanas spēlēs paliekot bez punktiem.

Pamatturnīrā "pelikāni" ierindojās devītajā vietā, piedzīvojot zaudējumu pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu