Foto ⟩ Čehu hokejists Červenka pēc negaidītā zaudējuma Austrijai: Man grūti atrast vārdus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Romāns Červenka
Romāns Červenka Foto: AFP/SCANPIX

Čehijas hokeja izlase pasaules čempionātā (PČ) Somijā nerāda gaidīto sniegumu. Pieredzējušais uzbrucējs Romāns Červenka norādījis, ka komandai jāsanāk kopā un jāmēģina rast risinājumu, lai gūtu panākumus. 

Čehijas hokejisti otrdien negaidīti ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Austrijas valstsvienībai, piedzīvojot otro zaudējumu trīs mačos. 

"Ko es teikšu komandai? Man šobrīd grūti atrast vārdus. Mums jāsanāk kopā un jāmēģina rast risinājumu, kā sākt uzvarēt. Cerams, ka tas notiks jau nākamajā spēlē," "jatkoaika.com" citē Červenkas izteikumus. 

Nākamo maču Čehija aizvadīs ceturtdien plkst. 20.20 pret Latviju. 

"Kari Jalonens ir labs treneris. Esam priecīgi, ka viņš ir mūsu izlases galvenais treneris. Esam saliedēta komanda un jāspēj rast veidu, kā palīdzēt viens otram, un jābūt gataviem nākamajai spēlei," pauda Červenka. 

36 gadus vecais Červenka ar vienu vārtu guvumu un sešām rezultatīvām piespēlēm ir rezultatīvākais spēlētājs čempionātā. 

Pirms spēles ar Latviju Čehijas komandas sastāvu papildinās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu uzbrucēji Davids Pastrņāks un Davids Kempfs.

"Pastrņāks mums ļoti palīdzēs. Tomēr mums jābūt vienotiem, jo viens cilvēks spēlēs nevar uzvarēt. Esam gandarīti par viņa pievienošanos, taču mums pašiem jāspēlē krietni labāk," uzsvēra Červenka. 

Foto: Pasaules hokeja čempionāts: Čehija - Austrija 

Čehijas izlasē Bostonas "Bruins" komandā spēlējošais Pastrņāks pēdējo reizi spēlēja 2018. gada pasaules čempionātā, kurā piecas spēlēs nopelnīja sešus (4+2) rezultativitātes punktus. Čempionāts Somijā būs viņam ceturtais.

Situācija pasaules čempionāta turnīra tabulās apskatāma šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu