Medijs iekļauj Porziņģi "Mavericks" simboliskajā starta piecniekā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Ziemeļamerikas medijs "Fadeway World" izveidojis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas "Mavericks" visu laiku labāko komandas starta piecnieku un rezervistus. Sastāvā iekļuvis Kristaps Porzinģis.

Starta piecnieka aizsargi ir Luka Dončičs un pašreizējais kluba galvenais treneris Džeisons Kids, vieglais uzbrucējs - Marks Agvairs, spēka uzbrucēja pozīcijā izraudzīts leģendārais Dirks Novickis, bet centrā iekļauts Kristaps Porziņģis.

Jāizceļ arī fakts, ka vairāki fani izrādīja neizpratni par liepājnieka iekļaušanu "Mavericks" visu laiku Top5 spēlētāju pulkā. 

Starp rezervistiem izraudzīti tādi spēlētāji kā Stīvs Nešs, Džeisons Terijs, Rolands Blekmens, Maikls Finlijs un Taisons Čendlers.

Kā galvenais treneris šim sastāvam nozīmēts ilggadējais speciālists Riks Kārlails, kurš organizācijas vēsturē palīdzējis izcīnīt vienīgo čempiontitulu 2011. gadā.

Raksta veidotājs uzsver, ka šim sastāvam uz papīra piemīt liels uzbrukuma potenciāls. Vājā vieta šai vienībā varētu būt aizsardzība, jo daudzi šīs komandas dalībnieki savas karjeras laikā bieži tikuši kritizēti par darbībām savā laukuma pusē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu