Video ⟩ Nakts "trillerī" Nadals uzveic Džokoviču un iekļūst "French Open" pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rafels Nadals
Rafels Nadals Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas tenisists Rafels Nadals otrdien "French Open" ceturtdaļfinālā ar rezultātu 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 (7:4) pārspēja pasaules ranga līderi serbu Novaku Džokoviču.

Nadals, kurš patlaban ATP rangā ieņem 5. vietu, "French Open" turnīrā karjerā izcīnījis 110 uzvaras 113 mačos. Viņš lūko 14. reizi triumfēt šajā turnīrā.

"Māla karalis" uzvaru pret pasaules ranga līderi izcīnīja četru stundu un 12 minūšu ilgā cīņā, kas noslēdzās plkst. 1:15 naktī pēc vietējā laika Parīzē.

Divu tenisa leģendu starpā šis bija 59. duelis. Nadala kontā tagad ir 29 uzvaras savstarpējos mačos, bet Džokovičs izcīnījis par vienu panākumu vairāk.

Nadals ir ceļā uz 22. uzvarētāja titulu "Grand Slam" turnīros, lai vēl vairāk atrautos no Džokoviča un šveicieša Rodžera Federera, kuriem katram ir pa 20 tituliem.

"French Open" pusfinālā Nadals tiksies ar Vācijas tenisistu Aleksandru Zverevu (ATP 3.). 

Zverevs otrdien trīs stundas un 18 minūtes ilgā cīņā ar rezultātu 6-4, 6-4, 4-6, 7-6 (9:7) uzveica turnīra sesto raketi Karlosu Alkarasu no Spānijas.

Olimpiskais čempions Zverevs "Grand Slam" turnīra pusfinālā iekļuvis piekto reizi karjerā.

Trešdien noskaidrosies vēl divi pusfinālisti. Ceturtdaļfinālā tiksies norvēģis Kaspers Rūds (ATP 8.) un dānis Holgers Rūne (ATP 40.), kā arī krievs Andrejs Rubļevs (ATP 7.) un horvāts Marins Čiličs (ATP 23.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu