3x3 komandai "Rīga" nākamajā turnīrā palīdzēs viens no "Ventspils" kluba līderiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
3x3 komanda "Rīga" ar Artūru Ausēju sastāvā.
3x3 komanda "Rīga" ar Artūru Ausēju sastāvā. Foto: facebook.com

Latvijas 3x3 basketbola komandas "Rīga" sastāvā šonedēļ gaidāmajā turnīrā Serbijā spēlēs viens no "Ventspils" kluba līderiem Artūrs Ausējs, sociālās saziņas vietnē "Facebook" raksta olimpiskais čempions Nauris Miezis.

Turnīrs Novisadā notiks 3. un 4. jūnijā. Tajā būs iespēja izcīnīt ceļazīmi uz Lozannas "Masters" posmu.

"Rīgas" vienības sastāvā Serbijā būs olimpiskie čempioni Nauris Miezis un Agnis Čavars, kā arī Artūrs Strēlnieks un Artūrs Ausējs.

"Sveiki, draugi! "Rīga" 3x3 komanda dodas uz Serbiju, kur notiks "Ultra Novi Sad Challenger" turnīrs. Un mums ir jauns cīņu biedrs  - Artūrs Ausējs," sociālās saziņas vietnē "Facebook" ceturtdien rakstīja Miezis.

No elkoņa traumas, kas tika gūta Latvijas pēc spēka otrās basketbola līgas jeb Nacionālās līgas mačā joprojām atlabst Edgars Krūmiņš. Savukārt Kārlis Pauls Lasmanis nesen pārcieta divas muguras trūces, lūkojot atgūt formu pirms debijas ASV "Big3" līgā jūnija otrajā pusē.

Ausējs arī iepriekš bijis pieteikts kā "Rīgas" komandas rezervists. Viņam ir liela pieredze "Ghetto Basket" rīkotajos ielu basketbola turnīros.

31 gadu vecais Ausējs pēdējās sezonas pārstāvējis "Ventspils" klubu, bet karjeras laikā aizvadījis arī 12 spēles Latvijas pieaugušo izlasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu