Gulbis ATP rangā atgūst desmit vietas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā atguvis desmit vietas un ieņem 374.pozīciju.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs pakāpies par 18 vietām un ieņem 744.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus atkāpies par 72 pozīcijām (894.) Kārlis Ozoliņš atguvis vienu vietu(1495.), Mārtiņš Rocēns pakāpies par 108 vietām uz dalītu 1816.pozīciju, bet Artūrs Lazdiņš un Jānis Podžus zaudējuši pa divām pozīcijām (abiem - dalīta 1926.).

Pēc Francijas atklātā čempionāta ATP ranga līderpozīciju saglabājis serbs Novaks Džokovičs, otro vietu ieņem krievs Daņiils Medvedevs, bet trešais ir joprojām ir vācietis Aleksandrs Zverevs.

Uz ceturto vietu no piektās pakāpies spānis Rafaels Nadals, vienu pozīciju zemāk noslīdējis grieķis Stefans Cicips, kurš tagad ir piektais, bet no astotās uz sesto vietu pakāpies norvēģis Kaspers Rūds. Pozīciju zemāk ir spānis Karloss Alkarass, kam seko ir krievs Andrejs Rubļevs - abi zaudējuši rangā pa vienai vietai. Devītais ATP rangā joprojām ir kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims, bet desmitnieku noslēdz itālis Mateo Berretīni.

Dubultspēļu rangā par Latvijas pirmo numuru atkal Štrombahs, kas gan zaudējis desmit pozīcijas un ieņem 676.vietu. M.Podžus zaudējis 63 pozīcijas (697.), kamēr Ozoliņam 14 vietu kritiens (1007.). Vēl J.Podžus zaudējis 17 pozīcijas (1345.), kamēr Lazdiņš zaudējis astoņas vietas (dalīta 1433.vieta), bet Rocēns ir par četrām vietām augstā nekā iepriekš (dalīta 1671.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu