Reišuļi labāko pieciniekā EMX125 sezonas sestajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Alberts Reišulis
Kārlis Alberts Reišulis Foto: Andris Smilšarājs/ AS Photography

Latvijas jaunie motosportisti Kārlis Alberts Reišulis un Jānis Mārtiņš Reišulis šajā nedēļas nogalē Vācijā izcīnīja ceturto un piekto vietu Eiropas čempionāta 125 kubikcentimetru klasē (EMX125) sezonas sestajā posmā.

Sestdien pirmajā braucienā Kārlis Reišulis pēc pirmā apļa bija sestais, bet piektajā aplī jau atradās sacensību vadībā un pirmais bija arī finišā. Savukārt Jānis Reišulis no devītās vietas aizcīnījās līdz piektajai. Vēl no latviešiem Roberts Lūsis bija 22., bet Uldis Freibergs - 29.pozīcijā.

Svētdien otrajā braucienā Kārlis Reišulis pēc kritiena nonāca 17.pozīcijā un sacensību turpinājumā aizcīnījās līdz desmitajai vietai, kamēr viņa brālim Jānim no 11.pozīcijas izdevās pakāpties uz sesto. Lūsim un Freibergam šoreiz 20. un 24.vieta.

Posmā ar 47 punktiem pirmais bija otrā brauciena uzvarētājs Alekss Ferī no Francijas, bet Kārlis un Jānis Reišuļi ar 36 un 31 punktu bija ceturtajā un piektajā pozīcijā.

Lūsim viens punkts deva 26.vietu, bet Freibergs tika klasificēts 30.pozīcijā.

EMX125 klases kopvērtējumā pēc sešiem no deviņiem posmiem līderis ar 252 punktiem ir nīderlandietis Kāss Falks, bet Kārlis un Jānis Reišuļi ar 216 un 179 punktiem ir attiecīgi trešajā un ceturtajā pozīcijā.

J.Reišulis pārstāv "KTM Motofavorīts" komandu, bet K.Reišulis ir rūpnīcas komandas "MJC Yamaha" paspārnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu