Fjūrijs gatavs atgriezties ringā. Prāto par cīņu ar Usiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Britu boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs, kurš iepriekš paziņoja par karjeras beigšanu, ir gatavs atgriezties ringā, lai turpinātu savu karjeru.

24. aprīlī Fjūrijs nosargāja prestižo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā. Sestajā raundā viņš 94 000 skatītāju klātbūtnē Vemblija stadionā Londonā ar izcilu aperkotu nokautā aizsūtīja izaicinātāju Dilianu Vaitu.

Pēc šīs cīņas Fjūrijs vēlreiz apliecināja, ka tā bija viņa karjeras pēdējā cīņa. Nu domas prognozēti ir mainījis. 

33 gadus vecais Fjūrijs uzskata, ka revanša cīņā ukrainis Oleksandrs Usiks vēlreiz pieveiks viņa tautieti Entoniju Džošua un brits varētu ringā samērot spēkus ar Usiku, bet par to vēlēsies lielu honorāru. 

Fjūrijs vēlas apvienot visas čempiona jostas. 

"Kad tas vidējā svara bokseris nokautēs to kultūristu, tad būs palicis tikai viens cilvēks, lai tiktu galā ar šo cirku. Cilvēkiem, kuri vēlas redzēt šo cīņu, es saku, lai sagatavo naudu. Es cīnos par tituliem. Ja vēlaties, lai es tam vidējā svara bokserim noņemu titulus un parādu īstu smagsvaru boksu, esiet gatavi maksāt. Taču tas viss būs pēc Usika un Džošua cīņas. Līdz tam par to nav jēgas runāt," "Yahoo" citē Fjūrija izteikumus. 

Viņš arī norādīja, ka neplāno cīnīties tuvāko mēnešu laikā. 

Profesionālajā ringā Fjūrijam aiz muguras ir 33 cīņas, no kurām 32 uzvaras un viens neizšķirts. 23 reizes viņš sāncensi pieveicis ar nokautu. Pārspēto bokseru sarakstā atrodami tādi vārdi kā Deontejs Vailders, Dereks Čisora, Vladimirs Kļičko un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu