Opetaija: Briedis ieradies ar pilnu vēderu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Zane Bitere/LETA

Mairis Briedis nav tik ļoti izsalcis pēc uzvaras kā Džeijs Opetaija, pirms sestdien gaidāmās cīņas intervijā "Fox Sports" pauda Austrālijas bokseris.

Sestdien aptuveni plkst. 15.00 pēc Latvijas laika Austrālijas pilsētā Goldkostā (Gold Coast) ringā dosies Briedis un Opetaija, cīnoties par pasaules čempiona jostām Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un žurnāla "The Ring" versijās.

Opetaija bija traumējis ribas, taču nu viņš esot pilnībā gatavs cīņai. "Tās ir vecas ziņas, nemaz nevēlos par to vairs runāt. Esmu aizvadījis smagus sparingus. Esmu uzņēmis daudz sitienu, un man nemaz nesāp. Man ir kaujas rētas, tā ir daļa no procesa ceļā līdz pasaules čempiona titulam."

Austrālijas bokserim, kurš ir kreilis, iepriekš kreisās rokas trauma bija traucējusi boksēt 12 smagus raundus, taču pēc operācijas viņš jūtas daudz labāk un ir pilnvērtīgi sagatavojies cīņai pret Briedi.

"Iepriekš mana roka nespēja izturēt 12 raundus. Ar katru raundu palika sliktāk un sliktāk. Nu es varu aizvadīt 12 smagus raundus. Un pēc tam ir sajūta - dodiet man vēl! Esmu vienkārši izsalcis. Neviens to nevēlas tik ļoti kā es. Šis ir mans laiks. Vienmēr esmu dzīvojis ar domu, ka tas notiks. Un tas notiks tagad. Šim puisim nav variantu mani pārspēt. Ringā kāpšu ar pārliecību un būšu gatavs 12 smagiem raundiem. Zinu, ka viņš ir stiprs cīkstonis un cīņa nebūs viegla. Tomēr esmu pārliecināts, ka spēšu to izdarīt."

26 gadus vecais Opetaija profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts 21 cīņā, turklāt 17 uzvaras izcīnītas ar pretinieka nokautu.

Savukārt 37 gadus vecais Briedis ir izcīnījis 28 uzvaras (20 nokauti) un piedzīvojis vienu zaudējumu, piekāpjoties ukrainim Oleksandram Usikam.

"Viņš nav tik izsalcis kā es. Viņš ieradies ar pilnu vēderu. Neiespējami, ka viņš to [uzvaru] vēlas tik ļoti kā es.

Kad izcīnīšu pasaules čempiona titulu, mēs dosimies tālāk. Šī nav finiša līnija. Es runāju par boksa Slavas zāli. Esmu priecīgs par šo iespēju, tā nav nejaušība, esmu to nopelnījis. Esmu smagi strādājis katru dienu," sacīja Opetaija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu