Maskavas "Spartak" sarakstē ar TVNET komentē līgumu ar Indraši

CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" sarakstē ar ziņu mediju TVNET komentēja situāciju ar Miku Indraši, atbildot uz jautājumu, vai vienošanās tiešām tikusi parakstīta abpusēji.

Aizvadītajā nedēļā plašu rezonansi Latvijas hokeja saimē izraisīja "Spartak" paziņojums, ka komandu nākamajā sezonā pārstāvēs Indrašis.

Pats hokejists līdz šim publiskajā telpā notikušo nebija komentējis, bet otrdien savā "Instagram" kontā ievietoja attēlu, kurā redzams Latvijas izlases kreklā, skaidrojot notikušo.

""Spartak" publiskotā informācija par manu pievienošanos šim klubam nav patiesa, manās rokās nav spēkā esošs līgums ar šo klubu! Tieši pretēji - man ir spēkā esošs līgums ar citu komandu! "Spartak" ir neapmierināts par manu atteikšanos spēlēt Krievijā, tādēļ šāda rīcība no viņu puses," rakstīja Indrašis.

Dažas stundas vēlāk klubs nepalika atbildi parādā, oficiālā paziņojumā paužot, ka līgums ir parakstīts un tā noteikumi Indrašim jāpilda. Ja tas netiks darīts, "Spartak" situāciju risināšot tiesā, bet Indrašim nāksies klubam maksāt kompensāciju.

TVNET sazinājās ar "Spartak" kluba pārstāvjiem, lai noskaidrotu, vai līgums starp abām pusēm tiešām ticis parakstīts.

Īsā atbildē "Spartak" preses dienesta pārstāvis atbildēja, ka viss pateikts izplatītajā paziņojumā (tā teksts tika nokopēts un vēlreiz atsūtīts arī TVNET), bet elektroniskās vēstules beigās komanda atkārtoti apstiprināja, ka Indrašis līgumu parakstījis, nevis tikai vienojies mutiski.

"Līgums ir mūsu rokās, abpusēji parakstīts," komentēja kluba pārstāvis.

Indrašis savā paziņojumā gan pauda, ka viņa rokās "nav spēkā esoša līguma ar šo klubu".

Neoficiāli informācijas avoti TVNET arī atklāja, ka "Spartak" kluba vadība vismaz iekšējā saziņā ar komandas spēlētājiem, treneriem, personālu mēdz "melot, acīs skatoties". Tas gan konkrētajā gadījumā bijis par neizmaksāto algu, kas ik dienu solīta rīt, bet beigās izmaksāta ar trīs mēnešu novēlošanos.

Latvijas mediju pārstāvjiem, arī TVNET, Indrašis joprojām nav atbildējis uz zvaniem un ziņām, kurās tika lūgts situāciju komentēt. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu