3x3 komanda "Rīga" apstājas Bordo "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Agnis Čavars, Artūrs Ausējs, Nauris Miezis, Artūrs Strēlnieks
Agnis Čavars, Artūrs Ausējs, Nauris Miezis, Artūrs Strēlnieks Foto: FIBA.com

3x3 basketbola komanda "Rīga" ar Nauri Miezi, Artūru Strēlnieku, Agni Čavaru un Artūru Ausēju sastāvā trešdien zaudēja Bordo "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā.

Rīga", kas izsēta ar otro numuru, ar 12:14 piekāpās "Versailles" vienībai (13.) no Francijas.

Vairāk nekā minūte bija vajadzīga, lai francūži pirmie gūtu punktu. Cīņa noritēja līdzīgi, bet Igo Sjuāra soda metiena 8:5 pārsvaru panāca francūži. Ar Čavara metienu un Ausēja diviem punktiem tika panākts 8:8, bet pēc vēl viena Ausēja tālmetiena un diviem Čavara soda metieniem, kad pretinieki noteikumus bija pārkāpuši septīto reizi, latvieši panāca 12:9 pārsvaru.

Tomēr vairāk punktu šajā mačā "Rīga" neguva, mājiniekiem svinot uzvaru ar 14:12.

Čavars sakrāja sešus punktus un 11 atlēkušās bumbas. Ausējs pievienoja piecus punktus un četras kļūdas, Strēlnieks guva vienu punktu, bet Miezis šo spēli beidza bez gūtiem punktiem.

"Rīga" B grupas spēlēs ar 22:10 pārspēja "Paris" vienību (10.) no Francijas un ar 22:13 - Spānijas komandu "Onil" (11.).

Šajā turnīrā 16 komandas cīnās par divām ceļazīmēm uz Debrecenas "Masters" turnīru.

"Rīgai" starptautiskā sezona sākās Pasaules tūres atklāšanas posmā Uconomijā, Japānā, kur Miezis, Strēlnieks un Čavars trijos mačos izcīnīja vienu uzvaru, ierindojoties septītajā vietā. Jūnija sākumā "Challenger" turnīrā Novi Sadā "Rīga" ierindojās sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu