"TTT Rīga" galvenais treneris Gulbis: Kādam kaut kas nepatika. Birokrātija

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Gulbis
Mārtiņš Gulbis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas titulētākais sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" nākamsezon nestartēs FIBA Eirolīgā, kaut gan komandai piešķirta vieta pamatturnīrā, sociālās saziņas vietnē "Twitter" ceturtdienas rītā vēsta vienības galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

Vēl trešdien Eirolīgas rīkotāji ziņoja, ka Rīgas klubs arī nākamsezon būs starp pamatturnīra dalībniecēm. 

Tomēr ceturtdienas rītā treneris Gulbis publiski izplatīja paziņojumu, ka vienība tomēr uz Eiropas skatuves nākamajā sezonā nespēlēs.

"Sirds pilna. Pēc lieliskas pagājušās sezonas, kad sasniegts Eirolīgas TOP 8, Latvijas titulētākais klubs "TTT Rīga" nākamgad nestartēs uz Eiropas skatuves, jo kādam kaut kas nepatika. Birokrātija. Karjeras laikā ir bijušas īpaši spilgtas trīs sezonas, kas paliks atmiņa mūžam. Ar komandas fantastisku ticību, mērķtiecību tika sasniegts maksimums, diemžēl nepiedzīvojot nākamos soļus. Dzīve nekad nav bijusi rožaina, bet turpināšu ticēt smagam darbam un labajam. Turamies, es nepadošos," raksta Mārtiņš Gulbis.

Pagājušajā sezonā "TTT Rīga" ar izcīnītām sešām uzvarām 14 spēlēs Eirolīgas A grupā ieņēma piekto vietu, un sezona tai bija jāturpina FIBA Eiropas kausā. Taču pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā FIBA apturēja Krievijas komandu dalību turnīrā, Latvijas komandai pakāpjoties uz ceturto vietu. Ceturtdaļfināla sērijā Latvijas komanda ar 0-2 piekāpās "Fenerbache".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu