Video ⟩ Latvijas hokejisti KHL: Jelisejevs spēlēs okupantu līgā (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Nikolajs Jeļisejevs.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Vladivostokas "Admiral" otrdien izziņoja līgumu ar Latvijas uzbrucēju Nikolaju Jelisejevu.

Pēc Krievijas karadarbības uzsākšanas Ukrainas teritorijā aprīļa beigās tika pieņemts grozījums Sporta likumā, kas paredz, ka sportistiem un sporta darbiniekiem ir liegts iesaistīties jebkādās sacensībās, kas norisinās Krievijā vai Baltkrievijā.

Hokejistiem, kuri izvēlējušies turpināt savu karjeru Krievijā, turpmāk būs liegts spēlēt Latvijas izlasē.

Pagājušajā nedēļā Habarovskas "Amur" komandai pievienojās vārtsargs Jānis Kalniņš, bet iepriekš Maskavas "Spartak" izziņoja līgumu ar uzbrucēju Miku Indraši, kurš tikai pēc vairākām dienām noliedza, ka spēlēs Krievijā.

"Admiral" treneris arī nākamsezon būs bijušais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Leonīds Tambijevs, bet viņam asistēs cits Latvijas speciālists Andrejs Banada.

27 gadus vecajam Jelisejevam iepriekšējā bija izlaušanās sezona, kuru viņš līdz februārim pavadīja Rīgas "Dinamo" vienībā, KHL 29 mačos sakrājot 13 vārtus un septiņas rezultatīvas piespēles. Sezonu Jelisejevs noslēdza Zviedrijas pēc spēka otrās līgas komandā Ērnšeldsvīkas "MoDo", kur viņa kontā 20 spēlēs bija trīs vārti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā Jelisejevs pārstāvējis arī komandas Latvijas čempionātā, Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) un spēlējis Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Šogad Jelisejevs pirmo reizi karjerā pieaugušo izlases sastāvā piedalījās pasaules čempionātā un olimpiskajās spēlēs, kur kopumā 11 mačos guva divus vārtus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu